27 Ocak 2013 Pazar

FONDON


Malzemeler:

  • 200 Gram sade bisküvi (ufalanmış)
  • 7 Yemek kaşığı pudra şekeri
  • 1 Fincan süt (ısıtılmış)
  • 3 Yemek kaşığı kakao
  • Yarım paket margarin (eritilmiş)
  • 100 Gram fındık (dövülmüş)

Yapılışı:
Çekilmiş bisküvi ve fındığı derin bir kapta karıştırın. Üzerine pudra şekeri ve kakaoyu ekleyip karıştırmaya devam edin. Bir tavada margarini yakmadan eritin. Erittiğiniz margarini ve ısıtılmış sütü karışıma ekleyip iyice yoğurun. Yoğurduğunuz karışımdan ceviz büyüklüğünde parçalar alıp yuvarlayın ve hindistan cevizine bulayın. Afiyet olsun.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder