Malzemeler:
- 600 Gram Tavuk göğüsü(rondoda çekilmiş ya da kıyma haline getirilmiş)
- 1 Su bardağı galeta unu
- 1 Adet soğan
- 3 Diş sarımsak
- 1 Talı kaşığı kekik
- 1 Çay kaşığı karabiber
- 1 tatlı kaşığı tuz
- Yarım çay bardağı su
- Kızartmak için:1.5 Su bardağı sıvı yağ
- galeta unu
Yaplışı:
Çekilmiş tavuk göğüsünün içine soğanı ve sarımsağı rendeleyin.Galeta ununu,baharatları ve suyu ekleyerek iyice yoğurun.Hazırladığınız karışımı buzdolabında 2 saat bekletin.Beklettikten sonra yuvarlak köfte şeklini verip her tarafını galeta ununa bulayarak kızgın yağda kızartın.Sıcak olarak servis yapın.
ellerıne sağlık canım harıka olmus ben bunu mısır gevregıyle yapıyorum ınanılmaz lezzetlı oluyor ,sevgıler zeymurancafe
YanıtlaSil