Malzemeler:
- 1 Kilo yufka(6 Adet)
- 1 Su bardağı süt
- 1 Su bardağı sıvı yağ
- 2 Yumurta
- 1 Çay bardağı su
1 Su bardağı kaşar
İsteğe göre maydanoz
Yapılışı:Sütü,yağı,yumurtayı ve suyu karıştırarak harcı hazırlayın.Yağlanmış Fırın tepsisine yufkaları büzerek serin.Her yufkanın üzerine hazırladığınız harcı sürün. 3. yufkayı serdikten sonra peynir karışımını ilave edin.Kalan yufkaları serip üzerine harcı sürün.En son yufkayı kopararak düz bir şekilde yerleştirin.Kalan harcı üzerine sürün ardından dilimleyin.Yarım saat dinlendirdikten sonra önceden ısıtılmış fırında 220 derecede üzeri kızarıncaya kadar pişirin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder